top of page

Om oss

ProAdepto er en nystartet bedrift som ble etablert av Daniel, John og Leif i 2019 etter 18 måneder med planlegging. Vi har etablert en god kundemasse som har gitt oss gode tilbakemeldinger på vårt arbeid. Vårt mål er at Helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid skal være så enkelt som mulig - samtidig som at din bedrift opprettholder krav i lover og forskrifter.

LK.jpg
Leif Kvarme
Administrativ leder

Leif har lang og variert arbeidserfaring innen en rekke arbeidsområder. Som administrativ leder drar han nytte av utdanning som Sikkerhetsingeniør, Finansrådgiver, Brannforebyggende arbeid og regnskap. I ProAdepto har Leif ansvar for administrative oppgaver og kvalitetskontroll.

DP.jpg
Daniel K. Putian
Daglig leder

Daniel er utdannet murmester i tillegg til en Bachelor som sikkerhetsingeniør og en Mastergrad innen risikostyring. Daniels øye for detaljer sammen med høyt kunnskapsnivå gir høy verdi både for oss og ikke minst for våre kunder! 

JN.jpg
John Nystad jr.
Salgsleder

John er eventyreren og menneskekjenneren i ProAdepto. John trives best ute i naturen. Vi nevner kiting, padling, surfring, toppturer og lengre ekspedisjoner. John har blant annet reist Europa rundt i 365 dager uten å bruke penger og planlegger tre store ekspedisjoner i løpet av de neste 18 månedene! John er også utdannet sikkerhetsingeniør og stiller med faglig tyngde i sine foredrag om god planlegging av ekspedisjoner.

Ledig stilling
Prosjektleder

Vi har en økende oppdragsmengde og er i sluttfasen med å ansette en prosjektleder i bedriften.

bottom of page